Boka bord

Stockholmsjävlar Ölmiddag och Takeover


Nu är det äntligen dags att sluta vaska bubbel i Danderyd och dricka öl. Detta event tillägnar Victorian Steampunk Lab sina nyfunna vänner från Danderyds Bryggeri.

Steampunk har nu glädjen att få bjuda ner Danderyds bryggeri till framsidan av Sverige och ölhuvudstaden Göteborg. Inte nog med att de får komma till Göteborg, så har de med sig helt fantastiska öl som Victorian Steampunk Lab är stolta över att vara först med i regionen. Peter Scholze och hans kollegor från Danderyds Bryggeri är på plats.

Peter kommer guida er igenom en middag där ni få göra bekantskap med sex av Danderyds öl, matchat med sex rätter anpassade för den perfekta smakupplevelsen. För dig som inte känner att middag är något för dig kommer ölen även serveras separat med en mumsbit till under hela kvällen, så långt mat och öl räcker.

Danderyds Bryggeri är det minsta bryggeriet som besöker Victorian Steampunk Lab under årets GBG Beer Week – allt de brygger kommer endast på flaskor. Steampunks egen favorit är Viola, en stout med viol och lakrits i fantastisk harmoni – den får ni inte missa!

Detta ingår i ölmiddagen med Danderyds Bryggeri:
6 specialkomponerade rätter
6 utvalda öl från Danderyds Bryggeri
1 st Peter Scholze (din mat- och ölguide under middagen)


Pris: 549:-
När: Torsdagen 2 April 18:00 – 20:00


Boka bord för middagen görs på telefon: 031 7742055 eller på mail victorian@atsteampunkbar.se


Självklart kan man alltid droppa in och bara prova deras fantastiska öl i baren oavsett bokning eller ej.