Boka bord

After Work Göteborg

Planerar ni att ha After Work i Göteborg, men är osäkra på var ni ska gå? Tröttnat på alternativen på Avenyn och vill testa något nytt? Vill ni sitta i en miljö utöver det vanliga har ni kommit helt rätt.

På Steampunk Bar Göteborg har vi AW (vi kallar det Clockwork Hour) alla vardagar 16:00 – 18:00. Här finns ingen buffé, men vi har alltid god mat och dryck till bästa pris. Välkomna!

Måndag – Fredag 16.00 – 18.00

Afterwork Göteborg
  • After Work Mat

  • ABNEY PARK BURGER

   159:-

   180g Högrevsburgare med bröd, cole slaw, tomat, gurka, rökt cheddarost, bacon och friterade lökringar.
   Serveras med pommes frites och chipotledressing.

   ABNEY PARK BURGER WITH FRIES

   180g primebeef burger with bread, coleslaw, tomato, bacon, cucumber, smoked cheddar & fried onion rings

  • DOCTOR GARLIC´S CHEESE AND TOMATOE BRED

   59:-

   DOCTOR GARLIC’S BREAD WITH CHEESE
   Cheese-gratinated, served with
   feta cream & tomato.

  • ELEMENTALS BURGER

   169:-

   180g högrevs-burgare med bröd, sallad, gurka, tomat, tryffelmajonnäs, cheddarost och picklad lök.
   Serveras med pommes frites och tryffelmajonnäs.

   ELEMENTALS BURGER WITH FRIES

   180g prime rib burger with bread, lettuce, cucumber, tomato, tryffle mayo, pickled  onion and cheddar cheese.

  • LÖJROM

   119:-

   Löjrom med hackad rödlök och creme fraiche serveras på rotfruktschips.

   BLEEK ROE

   Bleek roe whith red onion and creme fraiche on vegetable crisp.

  • MR. CHEF’S DELITALLRIK

   119:-

   Kökets urval av salami, chorizo, skinka, ost, oliver. m.m.

   Mr Chef’s DELIPLATE
   The small one is perfect as a starter with the chefs selection of salami, chorizo, ham, cheese, olives etc. The big one is enough to share for two as a starter or as a main course for one if you have a smaller appetite.

  • NO COW BURGER MED POMMES FRITES 140 GR

   149:-

   Veganburgare med bröd, vegansk ost, tomat, sallad, saltgurka, stekt lök, dressing samt grillad majskolv.

   NO COW BURGER WITH FRIES (VEG)

   Vegan burger with bread, vegan cheese, tomato, lettuce, pickled gherkin, fried onions and dressing

    

x
Aw Göteborg dryck
  • After Work Dryck

  • HARDY'S BANKSIDE / AUSTRALIEN

   59:-

   Medelfylligt på Chardonnay och har en mycket fruktig smak av äpplen, passionsfrukt, melon, ananas samt persika som balanseras av syra och generösa citrustoner av grapefrukt och lime.

  • HARDYS BANKSIDE / AUSTRALIEN

   59:-

   Shiras till 100%. Ett medelfylligt vin med generös smak av svarta vinbär, björnbär och toner av kryddnejlika, kanel samt muskotnöt.

  • PILSNER URQUELL

   49:-

   Ofiltrerad och opastöriserad på kylda fat direkt från Tjeckien.

x
symbol för steampunk bar

AW i Göteborg? Kom till oss på Steampunk bar och ni kommer inte att bli besvikna!

Från Kungsgatan i Göteborg stiger du in i en värld skapad av industrialismens vackraste estetik, då ånga drev de mekaniska vidundren och lovade stundande tider höljda i lika delar framtidstro och romantik. Ångmaskinerna pustar och stånkar, ackompanjerade av kugghjulens gnissel. Ljudet från de väldiga lokens ångvisslor skär genom kvällsluften när tåget rullar igång vid Göteborgs Centralstation, allt medan ett gigantiskt luftskepp ljudlöst svävar förbi Masthuggskyrkans torn på sin färd mot fjärran mål. Det är steampunk!

Steampunk bar välkomnar dig på After Work i Göteborg, eller Clockwork Hour som vi säger här, måndagar till fredagar mellan 16.00 och 18.00!

Slå dig ner med din drink i en sammetsklädd nyrokokosoffa, njut av atmosfären och koppla av från dagens jobb. I baren släcker du törsten med en kall tjeckisk pilsner eller varför inte njuta ett gott glas vin pressat på italienska Nero D’avoladruvor? Köket bjuder även på riktigt god mat för alla smaker, från småplock till rejäla högrevsburgare eller goda vegoburgare. Allt till specialpriser!

Söker du ett ställe som lovar riktigt bra After work i Göteborg, någonstans du kan gå vare sig det är måndag, tisdag, torsdag, lillördagen onsdag eller kanske fredag och After Work inför den stundande helgen har du kommit rätt!

AW och steampunk har en gemensam nämnare. Båda är en kontinental, modern och urban social företeelse. After Work – ett påhittat låneord som kort och gott innebär att gå ut och ta ett glas efter jobbet, socialisera en stund med vänner innan man går hem för kvällen. Det är alltså inte en utländsk term utan något vi vill associera med en mer kontinental livsstil. Steampunk – sprungen ur en litterär genre då författare som KW Jeter, Jules Verne, HG Wells med flera skapade sina futuristiska verk, inspirerade av den tidens tekniska utveckling. Ordet punk står för något urbant, lätt råbarkat men även med en tydlig flört till den viktorianska eran. Handlingen rör sig i retrofuturistiska och postapokalyptiska världar såsom de en gång skulle ha tett sig för våra 1800-talsförfattare. Stilen kännetecknas av höga hattar och goggles, kugghjul, klockor, mässing, läder, ånga, givetvis den tidens klädmode samt en stor portion fantasi och skaparlusta.

Varmt välkommen till ett AW i Göteborg som ger dig en upplevelse utöver det vanliga!

Boka bord här