Boka bord

After Work Göteborg

Planerar ni att ha After Work i Göteborg, men är osäkra på var ni ska gå? Tröttnat på alternativen på Avenyn och vill testa något nytt? Vill ni sitta i en miljö utöver det vanliga så har ni kommit helt rätt!

På Steampunk Bar Göteborg har vi AW (vi kallar det Clockwork Hour) alla vardagar 16:00 – 18:00. Här finns ingen buffé, men vi har alltid god mat och dryck till bästa pris. Välkomna!

Måndag – Fredag 16.00 – 18.00

Afterwork Göteborg
Aw Göteborg dryck
symbol för steampunk bar

AW i Göteborg? Kom till oss på Steampunk bar och ni kommer inte att bli besvikna!

Från Kungsgatan i Göteborg stiger du in i en värld skapad av industrialismens vackraste estetik, då ånga drev de mekaniska vidundren och lovade stundande tider höljda i lika delar framtidstro och romantik. Ångmaskinerna pustar och stånkar, ackompanjerade av kugghjulens gnissel. Ljudet från de väldiga lokens ångvisslor skär genom kvällsluften när tåget rullar igång vid Göteborgs Centralstation, allt medan ett gigantiskt luftskepp ljudlöst svävar förbi Masthuggskyrkans torn på sin färd mot fjärran mål. Det är steampunk!

Steampunk bar välkomnar dig på After Work i Göteborg, eller Clockwork Hour som vi säger här, måndagar till fredagar mellan 16.00 och 18.00!

Slå dig ner med din drink i en sammetsklädd nyrokokosoffa, njut av atmosfären och koppla av från dagens jobb. I baren släcker du törsten med en kall tjeckisk pilsner eller varför inte njuta ett gott glas vin pressat på italienska Nero D’avoladruvor? Köket bjuder även på riktigt god mat för alla smaker, från småplock till rejäla högrevsburgare eller goda vegoburgare. Allt till specialpriser!

Söker du ett ställe som lovar riktigt bra After work i Göteborg, någonstans du kan gå vare sig det är måndag, tisdag, torsdag, lillördagen onsdag eller kanske fredag och After Work inför den stundande helgen har du kommit rätt!

AW och steampunk har en gemensam nämnare. Båda är en kontinental, modern och urban social företeelse. After Work – ett påhittat låneord som kort och gott innebär att gå ut och ta ett glas efter jobbet, socialisera en stund med vänner innan man går hem för kvällen. Det är alltså inte en utländsk term utan något vi vill associera med en mer kontinental livsstil. Steampunk – sprungen ur en litterär genre då författare som KW Jeter, Jules Verne, HG Wells med flera skapade sina futuristiska verk, inspirerade av den tidens tekniska utveckling. Ordet punk står för något urbant, lätt råbarkat men även med en tydlig flört till den viktorianska eran. Handlingen rör sig i retrofuturistiska och postapokalyptiska världar såsom de en gång skulle ha tett sig för våra 1800-talsförfattare. Stilen kännetecknas av höga hattar och goggles, kugghjul, klockor, mässing, läder, ånga, givetvis den tidens klädmode samt en stor portion fantasi och skaparlust.

Varmt välkommen till ett AW i Göteborg som ger dig en upplevelse utöver det vanliga!

Boka bord här