Boka bord

After Work

Planerar ni After Work i Göteborg? Då har ni kommit rätt. En elegant miljö med goda cocktails & drinkar skapar den perfekta stämningen efter arbetsdagen.

På Victorian Steampunk Lab har vi After Work måndag till fredag 16:00 – 18:00 med specialpriser på god mat och dryck. Välkomna på AW hos oss!

After Work, Måndag – Fredag 16.00 – 18.00

After work i Göteborg, välkommen till vår unika bar!

Kliv in genom dörrarna på Viktoriagatan i Göteborg och njut av en aw i industrialismens steampunkanda. Med rykande drinkar, sammetsklädda rokokosoffor och en atmosfär utöver det vanliga. Victorian Steampunk Lab välkomnar er på aw måndag till fredag mellan klockan 16.00 och 18.00.

Slå dig ner i baren eller i en av de sköna sammetsklädda rokokosofforna och koppla av från dagens arbetspass. Beställ en kall tjeckisk öl från baren eller ett glas vitt från Italien eller varför inte beställa in en fantastisk god cocktail. Vi serverar även middag för den som är hungrig eller sugen på något gott. Hos oss kommer du njuta av en unik och härlig after work.

Söker du en bar som lovar riktigt bra after work i Göteborg? Ta med dig arbetskollegorna och kör aw hos oss vare sig det är måndag, tisdag, onsdag (eller lilllördag som vi säger här), eller torsdag. Eller varför inte ta en after work på fredag inför en efterlängtad helg. 

Varmt välkommen till en after work i Göteborg som ger dig en upplevelse utöver det vanliga!