Boka bord
Pentagram

Laboratoriet

Upptäck Laboratoriet

Göteborgs hetaste upplevelse för after work, möhippa, svensexa, födelsedag eller kompisgänget!

Ta med dig kompisgänget till oss på Victorian Steampunk Lab och låt oss bjuda er på en rolig, annorlunda och minnesvärd upplevelse. Ni kommer få ta på er labbrockar och skyddsglasögon för att sedan få skapa, blanda och mixa spännande drinkar i vårt laboratorium. Sedan är det bara att avnjuta era skapelser, oväntade, färgstarka och rykande drinkar med en häftig twist.

Ta del av en häftig upplevelse och blanda drinkar i laboratoriet

Hur går upplevelsen till?

Ditt sällskap visas först till ett bord där ni blir serverade en välkomstdrink av Laboratoriets värdar, för att sedan blanda två signaturdrinkar per person. Dessa drinkar får ni sedan mixa till på egen hand. Innan drinkarna ska blandas får ni ta på er labbrockar och goggles (vi tummar inte på säkerheten!) för att sedan, under instruktioner av Laboratoriets värdar, skapa oväntade, färgstarka och rykande drinkar med en twist.

Viktig information om upplevelsen:

  • Tid på upplevelsen är ca två timmar.
  • Önskar ni äta middag efter labbet och vill vara säker på att få plats bokas det separat eller skriv det vid bokningstillfället.
  • Minimum antal är 6 personer.
  • Max antal är för tillfället 25 personer.
  • Alkoholfria alternativ finns. Meddelas i förväg!
  • Meddela allergier i förväg.

Annorlunda & rolig upplevelse

I Laboratoriet stiger ert sällskap in i en lika spännande som kuslig källarmiljö, komplett med giftflaskor, döskallar, mystiska manicker och experimentanordningar. På plats får ni labbrockar, goggles och ingredienser för att själva kunna blanda fantasifulla drinkar. I en atmosfär med lika delar skräck och steampunk får ni en annorlunda upplevelse med hög wow-faktor.

I det mörka och kusliga Laboratoriet är vår excentriska Professor fullt sysselsatt med sina hemlighetsfulla experiment. De är dock i desperat behov av försökspersoner till sina senaste laborationer, och när blickarna faller på ert sällskap får de en idé: ni ska hjälpa till i deras experiment!

Experimentera med drinkar med Professor Boris Wollstone och Septimus

Välkommen att boka en häftig upplevelse i Göteborg!
En rolig och minnesvärd after work, möhippa, svensexa eller ha det extra skoj med kompisgänget.

Boka en tid redan idag genom att fylla i formuläret här nedan eller kontakta oss på 031-7742055 eller skicka ett mail till victorian@atsteampunkbar.se.

Pris: 695:- / under 8 personer

Pris: 595:- / över 9 personer

The experience is also available in English, email us for more information!

Boka en häftig upplevelse i laboratoriet