Boka bord

Laboratoriet

Upptäck Laboratoriet

Laboratoriet Öppnar i slutet av Januari

Vid bokning av laboratoriet ingår en välkomst drink eller en öl samt två drinkar man blandar själv till ett pris av 689:- det är viktigt att ni informerar om allergier i förväg.

Göteborgs hetaste upplevelse för kompisgänget, möhippan, födelsedagen eller after worken!

I Laboratoriet stiger ert sällskap in i en lika spännande som kuslig källarmiljö,komplett med giftflaskor, döskallar, mystiska manicker och experimentanordningar. På plats får ni labbrockar, goggles och ingredienser för att själva kunna blanda fantasifulla drinkar. I en atmosfär med lika delar skräck och steampunk får ni en annorlunda upplevelse med hög wow-faktor.

I det mörka och kusliga Laboratoriet är excentriska Professor Boris Wollstone och Septimus fullt sysselsatt med sina hemlighetsfulla experiment. De är dock i desperat behov av försökspersoner till sina senaste laborationer, och när blickarna faller på ert sällskap får dem en idé: ni ska hjälpa till i deras experiment!

Hur går upplevelsen till?
Ditt sällskap visas först till ett bord där ni blir serverade en välkomstdrink av Laboratoriets värdar, för att sedan titta på en drinkmeny där ni får välja ut två signaturdrinkar per person. Dessa drinkar ska ni sedan blanda till på egen hand. Innan drinkarna ska blandas får ni ta på er labbrockar och goggles (vi tummar inte på säkerheten!) för att sedan, under instruktioner av Laboratoriets värdar, skapa oväntade, färgstarka och rykande drinkar med en twist.

Viktig information om upplevelsen:

  • Vi tillämpar 18-årsgräns
  • Tid på upplevelsen är två timmar
  • Endast den sista bokningen för kvällen får boka middagssittning i Laboratoriet
  • Vårt största bord rymmer 10 personer. Det går bra att boka ett större sällskap men isåfall kommer ni inte sitta tillsammans

Laboratoriet är perfekt för dig som vill ha en rolig, annorlunda och minnesvärd upplevelse med kompisar eller kollegor. Boka en tid redan idag genom att kontakta oss på 031 3186090 eller info@atsteampunkbar.se.