Boka bord

Ölprovning

 

 

 

Ölprovning Göteborg – smaka våra finaste ölsorter

Är du en ölfanatiker som vill testa nya sorters öl, eller är du bara sugen på att lära dig mer om olika ölstilar? Vår ölprovning är en perfekt aktivitet för dig som vill ta med ett par vänner på en rolig aktivitet, eller kanske ge en ölprovning i present till någon som står dig kär.

Följ med på en intressant resa genom ölets olika epoker. Vi erbjuder dig en grundkurs i öl, där vi provar åtta olika ölsorter och berättar om vad som kännetecknar dessa. De ölsorter som provas är: Lager, IPA, Pale Ale, Veteöl, Suröl, Stout/Porter, Ale samt belgisk öl.

Upptäck fantastisk öl på Victorian Steampunk Labs ölprovning i Göteborg!

Ölprovning  – en smakupplevelse som lär dig om olika öl

Ölprovning är inte bara en intressant resa för dina smaklökar, utan är även ett unikt tillfälle att lära sig lite extra som vad det är som bjuds på under middagarna framöver. Tillåt dig själv att ta in kunskapen, och utmärk dig i ölkunskap på släktmiddagarna längre fram.

Alla typer av ölstilar har sina unika historier. Öl har länge funnits som etablerad dryck, och våra ölmästare är experter på varför just ölen har kommit att bli en av världens mest populära drycker.

Det kan vara svårt att bestämma sig för vilken typ av öl man ska köpa hem till middagen. Olika sorters öl passar till olika typer av mat, likväl som att rött vin passar bättre till grövre kötträtter och grytor medan vitt vin passar till kycklingrätter. Det finns mycket att lära om ölen.

Boka ölprovning i Göteborg genom att fylla i formuläret här nedan, skicka e-post till victorian@atsteampunkbar.se eller ring 031-774 20 55


Det här kommer du att kunna efter vår grundkurs i öl

  • Dags för middag – den här ölsorten ska du köpa till maten
  • Ölets utveckling genom tiderna – öl är en av de mest populära dryckerna i världen idag, och vi vet varför
  • Matnyttiga kunskaper du kan använda för att imponera på vännerna med
  • Öl som du alltid bör ha hemma

Information om ölprovning hos Victorian Steampunk Lab

Ålder: 18 år

Antal: Från 4 personer

Pris: 595:- / under 8 personer

Pris: 495:- / över 9 personer

Tid: Ca 2 Timmar.

Boka ölprovning i Göteborg